• Community

Let’s build together

Visitors Centre Edinburgh

Location: Edinburgh

Summary: New build visitors centre for The City of Edinburgh Council.

Description of Works: New visitors centre, for The City of Edinburgh Council at Castlepark Cemetery, providing a waiting area and toilet facilities. The building is of steel frame and masonry construction, finished internally and externally with the highest quality ceramic tiles and granite slabs resulting in clean cut lines.  The glazed opening features frameless glass with specialist elements including galvanised steel sliding screens with laser cut images.

External works included pathways, steps, benches and hard and soft landscaping.

Awards

  • 2014 Scottish Design Awards: Commendation within Public Building category

For more information please contact us

See our projects

Contact Us

John

John C Aitchison
Managing Director
E: johnaitchison@maxiconstruction.co.uk

Barry

Barry Simpson
Construction Director
E: barrysimpson@maxiconstruction.co.uk

Claire

Claire MacKenzie
Marketing Manager
E: clairemackenzie@maxiconstruction.co.uk

Contact us or call on 01506 442233

This important and challenging project

“This important and challenging project has been completed quietly, efficiently and professionally without any fuss."

Well done

“Well done in completing the first phase of the works, on programme and with zero snagging. The client is delighted with the end product which has exceeded their expectations.”

The building is impressive

"I would like to pass on the thanks of the whole school to everyone involved in what was a well-managed, well communicated and safely delivered project.”

The handover of Phase 2

“The handover of Phase 2 a day early has assisted the client to better manage their move management on two projects which occur over the same weekend, an effort which is greatly appreciated.”